misspqa

Kamis, 16 Februari 2017

Hello guys, oraitt today aku nak ceritakan serba sedikit tntg my sweetheart + cinta hati aku sorg nih memandangkn dah lama aku tak bebel kat blog nih. Hehee
Okey, korg nk tgok gambar pakwe aku dulu atau nak aku berceloteh dulu?? Haha, of course lah aku nak berceloteh dulu, kang bile dah tgok pic pakwe aku tak hensem xnak plak korg baca coretan aku nih. Hahaa
Malam nih mmg bnyk aku nk berceloteh dsebabkan hati aku tgh berbunga2 + kebosanan yg melanda nih. So siap sedia lah korg nk baca pnjang lebar cerita aku nih. Hahaa
Act korg tau tak umur aku brp? Kpd siapa yg dah tgok profille aku mstilah tau kan tpi kpd siapa yg tak brminat nk tgok, so aku bgitau lah umur aku untuk saat & detik nih masih muda & bergetah lagi. Hahaa gurau jek, alhamdulilah masih dpanjgkn umur utk usia aku yg 20 nih. Dah besar rupanya patot lah dah miang nak kahwin. Eh? Hehee berangan jap*
Bnyk plak aku bebel nih, bila nak start cito nih. Hahaha maaf lah yee. Okeyh2 nk start cite dah nih, mohon jgn sediakan tisu utk kisah aku nih.

Lelaki yg brjaya memikat hati aku nih sebenarnya lelaki yg banyk bersabar & tolong aku saat aku susah & tidak pnye apa2. Detik perkenalan kitorang mcm biase lah bdk2 skrg kenal melalui wchat tapi alhmdulilah aku brsyukur krn dipertemukn dgn dy. Dan brhrp utk prkenalan selama setahun lebih ini mmbawa ke jinjang pelamin sprti yg telah kami rncangkan. Aminnn moga Allah permudahkan. Korg nk tau lelaki nih bnyk sgt brkorban utk aku, banyk sgt smpai tak boleh nk senaraikan. Umur pakwe aku 23 taon, 3 taon lgi tua dari aku. Nampak juga dy matang dlm buat keputusan sesuatu prkara. Dy seorg jururawat lelaki, lelaki tinggi lampai, berwajah manis & kaya dgn budi bahasa. Aku ingat lagi dulu masa aku study, aku xcukup duit nk bayar yuran, maklom lah yuran kolej mahal, mase tuh dy blom gaji lagi, dy sggop pinjam duit kwn dy semata2 nk tlong aku & smpai skrg bnyk sgt tlong aku walaupon aku dah brhenti study. Keluarga dy baik sgt dgn aku & mampu terima smua kekurangn aku & tak pernah memndang rendah dkt aku. Yg pasti aku syg mak dy, ingat lagi waktu aku sakit dkt hp mak dy dtg suapkn aku mkn, aku nih mengada skit klau sakit mmg susah nk mkn. Tapi dy ambik berat dkt aku, bnyk kali jgk dy dtg hp nk jenguk aku. Mne lah nk carik bakal mak mertua yg baik mcm tuh. Haishhh susah nk jmpa. Aku sentiasa brdoa agar dy mnjadi yg halal buatku & mnjadi pembimbing hdupku. Namun, Allah lebih mengetahui mne yg baik buat hmbanya. Sungguh, aku sgt mencintainya bkn krn harta apalagi rupa tapi krn kasih sygnya yg ikhlas utk aku.

Penat pulak aku nk bercerita pnjang lebar nih, mata buat hal plak dah. Hahaa, okey overall aku nk bgitau korg carilah lelaki yg sungguh2 mahukan kita bkn kita yg berlebihan. Maruah seorg wanita tinggi letaknya jgnlah kita rendahkn hnya krn ingin tunduk dgn seorg lelaki yg blom pasti lgi. Ingatan utk diri sndiri jgk, moga sentiasa letakkan yg kuasa itu sentiasa dlm keutamaan. Doa yg baik2 in sya Allah yg berlaku nnti semua baik2. Okey lah geng, ngantok betul nih. Tidur duluan yaa. Esk kita smbong lagi yoo.
Asalamualaikum

Miss Pap - Online Store for Paparatzzi | Womens Fashion & Clothing
www.misspap.co.uk/
Tomorrows Fashion Today! Shop the hottest women's clothes at Misspap, with 100s of super sassin' new styles dropping everyday from dresses to heels, keep ...
New In
Leap straight into Misspaps New In for daily catwalk and celebrity ...
Megan McKenna
Discover the Megan McKenna collection with her super sassin ...
Sale
Discover the Misspap sale, the only place to stock up on those ...
Party Dresses
Party Dresses. Be the ultimate disco diva, flash your pins and ...
Dresses
Party Dresses - Bodycon Dresses - Midi Dresses - Sequin Dresses
Sale Dresses
Find a stunning range of dresses on sale online at Misspap. We ...
More results from misspap.co.uk »
MISSPAP (@misspapcouk) · Twitter
https://twitter.com/misspapcouk
Check out our stylists' picks from our new in drop 💜 www.misspap.co.uk/blog/… pic.twitter.com/HjAYJ7b…
7 hours ago · Twitter
Girl, stop scrollin' 💁🏼 Get new season ready like @kristyjgreen in our latest S/S trends ⚡️ Shop her look here 👉…pic.twitter.com/9b6RYru…
8 hours ago · Twitter
KILLA KICKS 🔥 Keep your shoe game on point like @ruby190 in our Elba Patent Perspex Tie Up Heels 👏🏼 £35 👉 …pic.twitter.com/OKKLH91…
11 hours ago · Twitter
All the #ThursdayThoughts 👀💁☕️👌 goo.gl/ZSfSsl pic.twitter.com/jMWnF0X…
12 hours ago · Twitter
BLACK ON BLACK ✔️ @micahgianneli is ultra chic reppin' our Saskia Jumper Dress + Megan McKenna Boots 😍 £16 👉…pic.twitter.com/P11ofJ9…
15 hours ago · Twitter
MISSPAP (@misspap) • Instagram photos and videos
https://www.instagram.com/misspap/?hl=en
See Instagram photos and videos from MISSPAP (@misspap)
misspap.co.uk | Facebook
https://www.facebook.com/misspap.co.uk/
misspap.co.uk. 283319 likes · 9693 talking about this. Your one stop shop for tomorrows fashion today. Follow us on Instagram: @misspap Twitter:...
misspap.co.uk - Trustpilot
https://www.trustpilot.com › Categories › Clothes & Fashion › Ladies wear
 Rating: 6.6/10 - ‎2,296 reviews
What do you think about MISSPAP.CO.UK? Share your shopping experience and hear what 2300 customers have said about MISSPAP.CO.UK. | misspap.co.uk.
MISSPAP - YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC-fFPC-ggIM_EcHsfoDMbjg
Welcome to the official MissPap.co.uk channel; the home of Tomorrow's Fashion Today. Say hi & subscribe for sneak peaks, exclusive style guides, behind the s.
MissPap | LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/misspap
Learn about working at MissPap. Join LinkedIn today for free. See who you know at MissPap, leverage your professional network, and get hired.
Searches related to misspap
miss pap discount code
misspap reviews
missyempire
rebellious fashion
inthestyle
fearless clothing
lasula
list of womens clothes shops
Did you mean: misspap

Search Results
faviee - YouTube
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVdC-ybnFyJA2DkDsbn4rt_JJj3_JAJDL
faviee. misspqa; 7 videos; 17 views; Last updated on Aug 29, 2016. Play all. Share. Loading... Save. Sign in to YouTube. Sign in. Play next; Play now.
misspqa - YouTube
www.youtube.com/user/misspqa?feature=comment-thumb
Language: English; Content location: United States; Restricted Mode: Off. History Help. Loading... Loading... Loading... About · Press · Copyright · Creators ...
Tweets with replies by Nurul SyafiQah Aziz (@misspQa) | Twitter
https://twitter.com/misspqa
The latest Tweets and replies from Nurul SyafiQah Aziz (@misspQa). NURUL SYAFIQAH BINTI A.AZIZ@MUSA ~ berTwitter untuk diri sendiri. JANGAN FOLLOW ...
The Miss Pennsylvania Scholarship Pageant - An Official Preliminary ...
www.misspa.org/
The Miss Pennsylvania Scholarship Pageant - An Official Preliminary to the Miss America Pageant.
Blogger: User Profile: Miss Pqa
https://www.blogger.com/profile/11039949005982558098 - Translate this page
Blogger is a free blog publishing tool from Google for easily sharing your thoughts with the world. Blogger makes it simple to post text, photos and video onto ...
Don't miss PQA Stroud student Samuel in... - Pauline Quirke Academy ...
https://www.facebook.com/PQAOfficial/posts/714373978699107
Don't miss PQA Stroud student Samuel in 'A Gert Lush Christmas' tonight at 9pm on BBC2!
Misspa Nkwen Orphanage Bamenda | Facebook
https://www.facebook.com › Places › Bamenda, Cameroon › Child Protective Service
 Rating: 5 - ‎3 votes
Misspa Nkwen Orphanage Bamenda, Bamenda, Cameroon. 150 likes · 1 talking about this · 76 were here. Frienship and communication Web portal of the ...
Open Call Registration - National American Miss
www.namiss.com/misspa/
Please fill out the form below to hold your spot at the 2016 National American Miss PA Open Call information session. The Open Call information session is a ...
Tender Night - MissPa - Wattpad
https://www.wattpad.com/story/2008498-tender-night
***Published under Pop Fiction Books & Featured by Wattpad*** Emily Gonzalez's fiance, Sam, is handsome, has a good job and loves her-or at least that's what ...
Abakwa Footballers Abroad Donate To Orphanage | lions4life.com
lions4life.com/?p=9545
On arrival at the MISSPA Orphanage, CAFA was given a tour of the orphanage by the Secretary of MISSPA, Joseph Fongang Latala before they handed over the ...